Булсим ЕООД

 logo_yacco

Е официален диструбитор на продуктите YACCO за област Сливен.

Предимствата на YACCO ....

Френската компания YACCO е основана през 1919 година от Жан Динтияк. Участието в научни тестове и автомобилни състезания, съчетано с технологичните успехи, е допринесло за утвърждаването на името YACCO през годините.
Повечето от рекордите си YACCO постига в сътрудничество със Ситроен, като общо 522 световни рекорда са регистрирани на името на компанията от 1931 година досега. Последният е постигнат през септември 2006 година от Венсан Перо (Vincent Perrot), който достигнал скорост от 530,69 км/ч за 250 метра със старт от място.

Като главна отличителна черта за запазване на най-високо ниво на качеството през годините е фактът, че YACCO се произвежда само във Франция, в завода на компанията в Saint Pierre Les Elbeuf. По този начин YACCO гарантира, че продуктите, които се продават в която и да е страна, имат един и същи произход, качество и стикер: Fabrique en FRANCE. YACCO прецизно избира суровините си и категорично не рециклира масла. Продуктите се произвеждат по предварителна заявка. В този смисъл може да се твърди, че маслата с марката YACCO са бутикови. Тях няма да ги намерите по бензиностанциите или в големите хипермаркети, а само в специализирани магазини за масла и сервизи, където работят професионалисти.


В момента YACCO предлага на Българския пазар за автомобили 21 вида синтетични масла (9 от които са по технологията Low SAPS), 4 вида полусинтетични и 2 вида минерални масла, 17 вида масла за транспортна, строителна и селскостопанска техника,22 вида мотоциклетни масла, 18 вида масла за скоростни кутии и диференциали, гама от антифриз, греси, спирачна течност и различни по вид добавки...

 

YACCO работи в тясно сътрудничество с едни от най-големите световни производители:

BMW, Daimler-Chrysler, Porsche, Renault, Audi, VW, Seat, Skoda, Ford, Opel, Subaru, MAN, Mercedes-Benz Trucks, Volvo, Scania, DAF, Iveco.....


Маслата на световните рекорди YACCO се предлагат в 41 страни по света и се произвеждат единствено във Франция.